İnsanları kurtarmak ve insanlara yardım etmek için profesyonel ekipman

İnsanların hayatını herhangi bir riske atmadan kurtarmak, insani yardım çalışmalarımızın temel prensibidir.İnsanlara yardım etmek ve hayat kurtarmak için arama kurtarma ekibinizin hazırlıkları profesyonel çizgide ilerliyor.

Fırat Derneği, temel prensibi doğrultusunda “Suriye Arama Kurtarma” (SAK) ekibini kurmak için uygulamalı arama ve kurtarma eğitimleri programladı.
Eğitimler ANDA Derneği işbirliği ile Ankara’da başlamıştı ve şimdi Suriye içinde Afrin ile Kubbesin bölgelerinde devam ediyor.
SAK ekibinin yüksek fayda sağlamasını ve üst seviyelerde hizmet vermesini hedefliyoruz. Gerek teorik, gerek uygulamalı eğitimler ile acil ve afet durumlarında hayat kurtarmak için insanlığa her türlü desteği sağlayacağımızı temin ederiz.
Yerlerinden zorla göç ettirilmiş bütün kesimlerinin yanında olacağımızı, acil, afet ve olağan üstü durumlarda insanı şartları iyileştirmek için, sivillerin acılarını hafifleteceğimizi temin ederiz. Bütün acılarının en kısa zamanda bitmesi ve yeni Suriye sabahının doğuşu umuduyla.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.