Acıları Hafifletmek.. Fırat Derneği, Esat Rejimi tarafından mağdur edilen bazı ailelerin kefaletlerini üstlendi

Suriye’deki ayaklanmalar başladığında; Esad rejimi ilk olarak halka silahlarını doğrulttu ve uluslararası yasak olan silahları halkın üzerinde kullandı.
Milyonlarca insan evsiz kaldı, yüzlerce aile yetim kaldı ve tutunacakları bir dalları yok..
Esad rejimine destek verenler tarafından binlerce aile zarar gördü.Zalimliğin kol gezdiği bu ortamda, Fırat Derneği birçok kampanyaya imza attı. Fırat Derneği ile birlikte mazlum insanlara yardımcı olan Ahde Vefa Turan Birliği Derneği de 10 ailenin kefaletini üstlendi.
Fırat Derneği Başkanı Nevvaf AlSadık konuşmasında şunu belirletti: “Biz dernek olarak bu yardımları gönderen ve yardımda bulunanlarla, banka hesabı yoluyla iletişime geçiyoruz ki her şey güvenli bir şekilde sahiplerine ulaşsın.Bu milletin birazcık olsa bile acısını dindirmek isteyenleri, kampanyalarımıza desteğe davet ediyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.