23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fırat Derneği; Haleb’in kuzeyinde bulunan bölgedeki çocuklara hediye dağıttı

Fırat Derneği Başkanı Nevvaf Alsadık konuşmasında şunları belirtti: “Bölgedeki bu zor günlere rağmen çocuklarımızı unutmadık.
Fırat Derneği olarak; Suriye Türkmen Gençlik Topluluğu ile birlikte, Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Harekât alanlarındaki çocuklara hediyeler dağıttık.
Aynı zamanda, her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklara eğlence düzenliyorduk ancak Korona Virüs nedeniyle, bu yıl çocukların evlerine gidip hediyelerini verdik.
Hedefimizde olan çocuklar, kamplardaki ve evlerinden hicret eden yetimlerdi. Bu çocukların kalbine sevinç ve yüzüne gülümseme çizmekti.
Ayrıca Türkiye, her yıl 23 Nisanda çocuklarını unutmayıp, çocuklara eğlence düzenlemektedir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.